KONYA TANDIR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 342 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Konya Tandir. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 8:11 Kuru fasulye cok iyiydi!
13 nov 2022 om 18:56 Fantastisch!!
27 okt 2022 om 20:33 çok ciddi söylüyorum bu işte en iyi siz varsınız!
26 okt 2022 om 20:51 Turkiyede yedigim tandir ile ayni lezzet
15 okt 2022 om 23:16 Konya Tandir voor 3-5 personen besteld met rijst. Nog enkele pizza’s en pide. Alles was erg lekker en warm aangekomen. Voorals Konya tandir mey rijst was een erg lekker!
15 okt 2022 om 21:19 Had eerder hier besteld, tantuni was echt goed. Helaas viel de tantuni nu echt tegen. Vlees was niet hetzelfde.
14 okt 2022 om 11:27 Etli ekmek
25 sep 2022 om 21:46 Spectaculair
8 sep 2022 om 21:27 Vers, warm, lekker en snel.
20 jul 2022 om 20:34 Ik dacht dat ik een normale pizza had besteld maar ik kreeg een pizza zout thuisbezorgd. Niet te eten!! Pizza bestel ik hier nooit meer dat is duidelijk!
15 jun 2022 om 22:32 Slechtste kapsalon ooit gegeten. Was een kapsalon maar dan zonder doner. Zo weinig doner zat erop. En er zat zoveel knoflooksaus op waar ik niet om gevraagd had. Plus de pide was ook niet te eten zo slecht! Je zou denken Konya mensen weten van pide ?
8 jun 2022 om 18:07 Slappe koude patat wat niet te eten was. Etli ekmek was nog oke…